dilluns, 9 d’octubre del 2017

Sabem què ens fem? (i 28)

En les dues darreres entrades he plantejat un possible diagrama de superació d'obstacles que es podrien donar en l'aplicació de les idees o solucions per eliminar tots o la majoria dels efectes indesitjables que havia proposat en els primers comentaris d'aquesta sèrie. Evidentment no estic plantejant una solució completa o garantida dels problemes crònics socials. He agafat el conjunt de la sèrie com exemple de la metodologia que proposo.

Pels que pugueu estar interessat en aprofundir més en aquesta anàlisi, us puc dir que estic finalitzant un assaig més complet. Evidentment els diagrames seran més complets i les solucions seran més complexes i globals. Tots els passos estaran més desenvolupats. També haig de ressaltar, que serà una anàlisi particular i no necessàriament a prova d'errors.

Com he dit més d'una vegada, aquestes metodologies o la recerca de solucions a situacions indesitjables, són molt més potents quan es treballen o desenvolupen en grup. Tots en tenim alguna prova. Quasi sempre se'ns acut una idea, i quan la compartim, en genaral els altres punts de vista amplien la percepció i enriqueixen quasi totes les propostes.

Tornant al final de la sèrie; què en penseu d'un canvi en la forma d'escollir els polítics que ens representen i una avaluació més directa de les seves tasques? Oi que és d'esperar que es superessin alguns mals hàbits quasi universals en el govern social?

I respecte a la possibilitat de generar energia per a tothom d'una forma quasi gratuïta, no creieu que ens acostaria a satisfer les necessitats primàries bàsiques de tota la població i per tant, segons la teoria de la motivació humana de Maslow, actualment poc qüestionada, es rdduiria l'agressivitat general?

Com he escrit abans aquí acabo aquesta sèrie i espero poder oferir un assaig més profund ben aviat.
Gràcies als que em seguiu i una salutació ben cordial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada