dilluns, 2 d’octubre del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 204

Un cavall va caminar durant tot el dia. Dues de les seves potes van fer 34 quilòmetres i les altres dues 32 quilòmetres. Cóm va poder ser?

Pista: El cavall no era excepcional i va estar viu tot el trajecte. Era un cavall de treball. Les dues cames que van viatjar més van ser la davantera esquerra i la posterior esquerra.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 203)
Al jugar la carta va fregar una tassa. La beguda calenta es va vessar sobre l'altra persona, que immediatament es va aixecar d'un salt i va començar a treure's la roba.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 204

Un caballo caminó durante todo el día. Dos de sus patas recorrieron 34 kilómetros y las otras dos 32 kilómetros. ¿Cómo pudo ser?

Pista: El caballo no era excepcional y estuvo vivo todo el trayecto. Era un caballo de trabajo. Las dos piernas que viajaron más fueron la delantera izquierda y la trasera izquierda.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 203)
Al jugar la carta rozó una taza. La bebida caliente se derramó sobre la otra persona, que inmediatamente se levantó de un salto y empezó a quitarse la ropa.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 204

A horse walked for a whole day. Two of its legs covered 34 kilometers and the other two covered 32 kilometers. What could the reason be?

Clue: The horse was not exceptional and he was alive all the journey. The horse was a workhorse. The two legs that covered more distance were the left front and the left rear.

Answer to exercise of previous week (# 203)
When the first person played the card, he knocked a cup. The hot drink was spilt out over the other person, who immediately jumped up and started to remove his clothes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada