dilluns, 9 d’octubre del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 205

Quina pot ser la raó que provoqués que una dona d'edat avançada, rebés d'una autoritat institucional l'ordre d'anar a escola immediatament?

Pista: Se li va ordenar anar a escola per rebre ensenyament.Ella era molt vella i ben educada. L'ordre es va enviar automàticament.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 204)
El cavall treballava en un molí. Va caminar en cercles tot el dia per fer funcionar la roda del molí. En el transcurs del dia les seves potes exteriors van caminar 2 quilòmetres més que les seves potes interiors.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 205

¿Què razón pudo provocar que una mujer de avanzada edad recibiera de una autoridad institucional la orden de ir a escuela inmediatamente?

Pista: Se le ordenó que fuera a la escuela para su educación. Ella era muy vieja y bien educada. La orden  le fue enviada de forma automática.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 204)
El caballo trabajaba en un molino. Caminó en círculos todo el día para hacer andar la rueda del molino. En el curso del día, sus patas exteriores caminaron 2 kilómetros más que sus patas interiores.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 205

Why did an Authority order an eldery woman to go to school immediately?

Clue: She was required to go to school for her education. She was very old and well educated. The order was sent automatically.

Answer to exercise of previous week (# 204)
The horse worked at a mill. He walked in circles all day to rotate the mill wheel. During the day, his outside legs walked 2 kilometers further than his inside legs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada