dilluns, 8 de maig del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 183

El 1849, durant la febre de l'or, un home va anar a les mines d'or de Califòrnia, esperant fer-se ric venent carpes per als miners.. Tanmateix, el clima era agradable i els miners dormien al ras, de forma que l'home no va poder vendre les carpes- Però, de totes maneres va fer fortuna i el seu nom és molt conegut actualment. Cóm es va fer ric? Sabeu qui era?

Pista: Va aprofitar una necessitat diferent dels miners. va convertir les carpes en quelcom que té un altre ús, Les carpes estaven fetes d'una gruixada capa de cotó.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 182)
El nen era 15 cm més alt que el clau. L'arbre creix des de dalt, per tant el clau no s'aixeca.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 183

En 1849, durante la fiebre del oro, un hombre fue a las minas de oro de California esperando hacer una fortuna con la venta de carpas para los mineros. Sin embargo, el clima era agradable y los mineros dormían a la intemperie, de modo que el hombre no pudo vender ninguna carpa. Pero de todas formas hizo fortuna y su nombre es famoso hoy en día. ¿Cómo logró hacerse rico? ¿Sabes su nombre?

Pista: Aprovechó una necesidad diferente de los mineros. Convirtió las carpas en algo que tiene otro uso. Las carpas estaban hechas de una gruesa tela de algodón.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 182)
El niño era 15 cm más alto que el clavo. El árbol crece desde arriba, así que el clavo no se eleva.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 183

In 1849, during the gold rush, a man went to the California gold mines, hoping to make a fortune by selling tents for miners. However, the climate was pleasant and the miners slept in the open air, So the man could not sell any tents. But, in any case he made a fortune and his name is famous still today. How did he get rich?. Do you know who was he?

Clue: He took advantage of the miners' different need. He converted the tents into something with another use. The tents were made from a thick cotton cloth.

Answer to exercise of previous week (# 182)
The boy's head was 15cm higher than the nail, because tree's growth is at the top, so the nail does not rise.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada