dilluns, 22 de maig del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 185

Es diu que una vegada Lucrecia Borgia va tallar una poma per la meitat i la va compartir amb el seu company d'aquell moment.  Deu minuts més tard el company va morir. Lucrecia va sobreviure Quina pot ser la raó?

Pista: El company va morir enverinat. La poma es va escollir a l'atzar d'un cistell amb totes en perfectes condicions. Lucreció va matar al company deliberadament.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 184)
Plovia molt fort i l'home va descobrir un forat en el sostre del cotxe. Va comprar alguns paquets de xiclets, el va masticar i va utilitzar la pasta per tapar el forat fins poder arribar a un taller.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 185

Se dice que una vez, Lucrecia Borgia cortó una manzana por la mitad y la compartió con su compañero en aquellos momentos. Diez minutos más tarde el compañero murió. Lucrecia sobrevivió. ¿Cúal pudo ser la razón?

Pista: El compañero murió envenenado. La manzana se escogió al azar de una cesta en que todas estaban en perfectas condiciones. Lucrecia mató deliberadamente  a su compañero.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 184)
Llovía muy fuerte y el hombre descubrió un agujero en el techo de su coche. Compró algunos paquetes de chiclés, los masticó y con la pasta tapó el agujero hasta poder llegar al taller.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 185

It is said that once Lucrecia Borgia cut an apple in half and shared it with a companion. Ten minutes later the companion died. Lucrecia survived. What could the reason be?

Clue: Her companion died from poisoning. The apple had been choosen from a basket of apples in perfect condition. Lucrecia deliberately killed her companion.

Answer to exercise of previous week (# 184)
It was raining hard and the man found a hole in the roof of his car. He bought several packs of chewing gum, he chewed them and used this paste to fill the hole until he reached a repair shop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada