dilluns, 29 d’abril del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 17

Un jugador de golf llença la pilota lluny fora de la seva vista. Quan arriba allà, veu una pilota idèntica a la seva, però sap immediatament que no és la seva. Quina explicació pots donar?

Pista: Ni la toca ni la examina. Només veure on està, sap que no és la seva.

Solució a l'exercici de la setmana anterior: ella te els dos seus, està embarassada, per tant dos més del fetus i el que li ha donat el professor. Total 5.



Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 17
Un jugador de golf, lanza la pelota lejos, fuera de su vista. Cuando llega allí,ve una pelota idéntica a la suya, pero sabe inmediatamente que no es la suya. ¿Qué explicación puedes dar?

Pista: ni la toca ni la examina. Solo ver donde está, sabe que no es suya.

Solución al ejercicio de la semana pasada: Ella tiene dos. Está embarazada, por tanto tiene dos más del feto, y también tiene el que le ha dado el professor. Total 5



Weekly exercise of Lateral Thinking  #17
A golf player kicks the ball away out of his sight. When he gets there, he sees a ball identical to his, but he knows immediately that it is not his. What explanation can give?
Clue: Neither touches or looks the ball. Just watch where it is, knows that is not his.
 

Answer to previous exercise: She has two femurs, and she is pregnant, so two more of the fetus, and one more that the teacher has given to her. Total 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada