dilluns, 27 de gener del 2014

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 54

Un home va agafar el seu cotxe i es va adonar que un dels pneumàtics estava totalment desinflat. Malgrat tot, va pujar al cotxe i va fer un viatge de 100 kms. No va reparar ni inflar el pneumàtic. Cóm s'ho va fer?

Pista: Ni el cotxe era especial ni va fer res en el pneumàtic.

Resposta a l'exercici de la setmana passada (nº 53)
Es pot donar un cas així sempre que la diferència d'edat entre els membres de la parella sigui molt gran. Exemple: El pare te 60 anys, la mare 25 i el pare de la mare 50.



Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 54
Un hombre cogió su coche y se dió cuenta que uno de los neumáticos estaba totalmente desinflado. A pesar de ello, subió al coche y hizo un viaje de 100 kms. No reparó ni infló el neumático. ¿Cómo se las arregló?

Pista: Ni el coche era especial ni hizo nada con el neumático.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº53)
Se puede dar un caso así siempre que la diferencia de edad entre los miembros de la pareja sea muy grande. Ejemplo: El padre tiene 60 años, la madre 25 y el padre de la madre 50.



Weekly exercise of Lateral Thinking #54
A man got into his car and he realized that a tyre was completely flat. Nevertheless he drove for 100 kms. He didn't repare or blow the tyre up. How he did manage it?

Clue: Neither was the car special nor did he manipulate the tyre.

Answer to previous exercise of last week:
Some cases like this are possible, whenever the difference in age between the members of the couple is very large. Example; the father was 60 years old, the mother was 25 and the mother's father 50.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada