dilluns, 25 de juny del 2018

Una aportació de valor real?

Benvolgut@s:

El passat 28 de maig us comentava que des de RLC-Calvet, conjuntament amb la Cambra d'Emprenedors i Empresaris de Catalunya, s'havia endegat un curs on-line sobre un Nou enfocament de les organitzacions.  Durant aquests dies, avaluant comentaris rebuts, m'he plantejat una pregunta: Segur que el programa aporta valor diferencial real als que hi participin?
La resposta no pot ser automàtica. Tots rebem quotidianament anuncis, ofertes, promeses de productes o serveis que ens satisfaran necessitats i desitjos sense cap mena de dubte. Per què en el cas d'aquest curs hauria de ser diferent?

La resposta que he deduït és la següent:
Qualsevol que estigui d'acord, en que hi ha alguna cosa, material o mental que el limita en anar més lluny a l'hora d'assolir els seus objectius, siguin individuals o col·lectius, estarà d'acord, que un mètode que li faci superar aquesta limitació, li aportara un valor real. El programa que hem endegat, tracta bàsicament d'ajudar a identificar quina és la nostra limitació -física o política- i aleshores apresentar unes eines per superar-la.

Per això, crec que qualsevol que dubti del valor real del programa, deixarà de fer-ho si es respón ell mateix, primer a la pregunta: "Saps, segur, què et limita a assolir més o millor els teus objectius?" i segon. "Utilitzes un mètode per identificar i superar les teves limitacions?"

Si la resposta a les dues preguntes és "SI", aleshores enteneu perfectament el valor del curs. Si en alguna és "NO", aleshores entendreu que el curs us pot ajudar a millorar enormement en les vostres vides professionals i personals.

Si més no, com a exercici d'auto-coneixement, us animo a fer-vos les dues preguntes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada