dilluns, 18 de juny del 2018

Llibres que recomanaria (5)

Amic@s:
Com havia anunciat el mes de maig, des de RLC-Calvet (www.rlc-calvet.com) s'ha posat a l'abast dels que puguin estar interessats un curs on-line anomenat Nou Enfocament de les Organitzacions.
Un dels blocs de vídeos d'aquest curs, i la seva corresponent documentació està dedicat a la valoració i control dels valors intangibles en la gestió de les empreses i organitzacions. I aquest material està basat majoritàriament en un llibre d'en Salvador Guasch. "Comptabilitat Simultània".

És un llibre que trobareu en català i castellà (Contabilidad Simultánea) editat per ACCID. Us el recomano perquè Guasch va una feina enorme i clara explicant que són els valors intangibles, quins són i com els podem avaluar.Guasch ha dedicat una llarga i pacient recerca per trobar una síntesi entre els valors tangibles i intangibles, entre la comptabilitat financera i la no financera, i en aquest llibre presenta una metodologia pròpia i innovadora mitjançant unitats i coeficients de valor.

Guasch compta, en aquest llibre, amb la aportació de dos col·laboradors. Antonio Márquez aporta una visió noca i encertada entorn als valors de la reputació corporativa: Coherència i alineament.
Esteban Sitges, col·laborador directe de Guasch i ànima de l'Institut d'Intangibles ens aporta un capítol clarificador on ens presenta un exemple pràctic d'aplicació a una organització de la metodologia ECOINT. En aquesta aportació s'evidencia com la gestió simultània permet ajudar d'una forma adaptada, senzilla, pràctica i eficient al control, valoració i ajuda dels processos estratègics de direcció.
Us recomanaria que el llegíssiu, crec que us agradarà i obrirà els nostres marcs mentals a l'hora de valorar amb més profunditat la gestió integral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada