dilluns, 21 d’agost del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 198

Per què es va construir una via de ferrocarril sobre el gel, quan es podia arribar al lloc per terra i se sabia que, de tota manera el gel es desfaria?

Pista:  La via de ferrocarril es va necessitar temporalment per portar carregament a un cert lloc. Era possible utilitzar camions sobre terra per arribar al lloc, però els camions no estaven en condicions de fer-ho. Volien lliurar menjar i municions.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 197)
L'home era Guglielmo Marconi, el pioner de la transmissió per ràdio. Quan va morir en 1937, totes les emissores de ràdio del món van fer un minut de silenci com senyal de respecte.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 198

¿Por qué se construyó una vía de ferrocarril sobre el hielo, cuando se podía llegar al lugar por tierra i se sabía que de todos modos el hielo se iba a derretir?

Pista: La vía de ferrocarril se necesitó temporalmente para llevar cargamentos a un cierto lugar. Era posible usar camiones sobre tierra para llegar al lugar, pero los camiones no estaban en condiciones de hacerlo. Querían entregar comida y municiones

Respuesta al ejercicio de ka semana anterior (nº 197)
El hombre era Guglielmo Marconi, el pionero de la transmisión por radio. Cuando murió en 1937, todas las estaciones de radio hicieron un minuto de silencio como señal de respeto.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 198

Why was a railroad built on ice, when it was possible to reach the destination by land, and it was known that anyway the ice was going to melt?

Clue: The railroad was temporarily needed to carry cargoes to a certain place. It was possible to use trucks to arrive to this place by land, but the trucks were not in a fit condition to arrive there. The people wanted to deliver food and munitions.

Answer to exercise of previous week (# 197)
The man was Guglielmo Marconi, the pioneer of radio transmissions. When he died in 1937, all the radio stations in the world stopped for a minute's silence as a sign of respect

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada