dilluns, 14 d’agost del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 197

Un home va causar involuntàriament la interrupció de totes les transmissions de les emissores de ràdio de tot el món. Cóm va ser? Qui era?

Pista: Ell no va interferir amb el funcionament físic de les emissores de ràdio. No van haver amenaces ni pèrdua d'informació. Voluntàriament totes les emissores de ràdio van decidir aturar les transmissions durant un breu període de temps.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 196)
Els soldats francesos  van provar la seva artilleria llençant diversos trets a les muntanyes. Això va provocar esllavissades que van matar milers de soldats d'ambdues parts.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 197

Un hombre causó involuntariamente la interrupción de todas las transmisiones de las emisoras de radio de todo el mundo. ¿Cómo pudo ser? ¿Quien era él?

Pista: El hombre no interfirió en el funcionamiento físico de las emisoras de radio. No hubo amenazas ni pérdida de información. Voluntariamente todas las emisoras de radio decidieron parar las transmisiones durante un breve periodo de tiempo.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 196)
Los soldados franceses probaron su artillería lanzando diversos disparos a las montañas. Esto provocó avalanchas que mataron miles de soldados de las dos partes.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 197

A man caused unintentionally the interruption of all radio transmissions throughout the world. How? Who was he?

Clue: The man did not interfere with the physical working of radio stations. There were no threats or lack of information. Voluntarely, all radio stations decided to stop transmissions during a short period of time.

Answer to exercise of previous week (# 196)
The French soldiers tested their artillery by making several shots towards the mountains. This fact caused avalanches that killed thousands os soldiers on both sides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada