dilluns, 19 de juny del 2017

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 189

Un mariner que estava en la proa del seu vaixell va veure una mina surant a l'aigua, directament en la trajectòria del vaixell. No havia temps per canviar la direcció del vaixell. Cóm va poser evitar el desastre?

Pista: La mina estava activa y era perillosa. Explotaria si tenia contacte amb metall. El mariner va fer una acció per desviar la mina del vaixell. No va tocar ni desactivar la mina.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 188)
L'home era un correu diplomàtic i va visitar les ambaixades de 30 països, totes situades a Washington. Per llei, una ambaixada és part del país al que representa, i no part del país on està situada.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 189

Un marinero que estaba en la proa de su barco vió una mina flotando en el agua, directamente en la trayectoria de su embarcación. No había tiempo para cambiar la dirección del barco. ¿Cómo pudo evitar el desastre?

Pista: La mina estaba activa y era peligrosa. Explotaría si tenía contacto con metal. El marinero realizó una acción para desviar la bomba del barco. No tocó ni desactivó la mina.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 188)
El hombre era un correo diplomático y visitó las embajadas de 30 mpaíses, todas situadas en Washington. Por ley, una embajada es parte del país que representa, y no parte del país donde está situada.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 189

A sailor standing at the bow of his ship saw a mine floating in the water, directly aheadof the ship. There was no time to change the direction of the ship. How could he avoid the collision?

Clue: The bomb was active and dangerous. It would explote if it contacted metal. The sailor took an action to deviate the bomb. He did not touch or desactivate the bomb.

Answer to exercise of previous week (# 188)
He delivered the diplomatic post and visited the embassies of 30 countries all situated in Washington. Legally an embassy is part of the country that it represents, and is not part of the country where it is situated.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada