dilluns, 31 d’octubre del 2016

La idea central de la Teoria de les Limitacions

La idea central de la Teoria de les Limitacions (TOC) és que tot sistema real, tal com una empresa amb ànim de lucre, ha de tenir almenys una limitació. Si no fos així, el sistema produiria una quantitat infinita d'allò que vol aconseguir. En el cas d'una empresa amb ànim de lucre, produiria uns guanys infinits. Ja que una limitació és un factor que evita al sistema assolir més d'allò que pretén, aleshores un empresari o directiu d'empresa que vol obtenir més guanys ha de gestionar les limitacions. I s'ha de tenir en compte que o es gestionen les limitacions o aquestes controlen la resta del sistema.




La idea central de la Teoría de las Limitaciones.

la idea central de la Teoría de las Limitaciones (TOC) es que todo sistema real, tal como una empresa con ánimo de lucro, ha de tener al menos una limitación. Si esto no fuese cierto, el sistema produciría una cantidad  infinita de aquello que intenta conseguir. En el caso de una empresa con ánimo de lucro, produciría unos beneficios infinitos. Ya que una limitación es un factor que evita que el sistema logre más de aquello que pretende, entonces un empresario o directivo de empresa que quiere lograr más beneficios debe gestionar las limitaciones. Y se ha de tener en cuenta que o se gestionan las Limitaciones o éstas controlan al resto del sistema.




The core idea of Theory of Constraints.

The core idea of Theory of Constraints (TOC) is that every real system such as a profit-making enterprise must have at least  one constraint. If it were not true, then the system would produce an infinite amount of whatever it strives for. In the case of a profit-making enterprise, it would be infinite profits. Because a constraint is a factor that limits the system from getting more of whatever it strives for, then a business manager who wants more profits must manage constraints. And we have keep in mind that either you manage constraints or they manage the system.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada