dilluns, 10 d’octubre del 2016

Dues regles per als equips de treball (1)

La "llei dels dos peus" aplicada al funcionament dels equips humans.

Harrison Owen va determinar que, per funcionar amb la major productivitat associada a la satisfacció més alta, els grups haurien de respectar una llei que va anomenar "llei dels dos peus" i que va formular així:
"Si no estas aprenent res ni aportant res, agafa els teus peus i canvia de lloc".
Paradoxalment, aquesta llei garanteix la implicació de tots, la igualtat de dret a la paraula i a les aportacions de cada un. Michel Henric Coll, a partir d'aquesta llei, elabora dues regles per aplicar als equips humans, que veurem en les següents dues entrades.





Dos reglas para los equipos de trabajo (1)

La "ley de los dos pies" aplicada al funcionamiento de los equipos humanos.


Harrison Owen determinó que, para funcionar con la mayor productividad asociada a la más alta satisfacción, los grupos debían respetar una ley que denominó "Ley de los dos pies", y que formuló así:
"Si no estás aprendiendo nada ni aportando nada, coge tus dos pies y cambia de sitio".
Paradójicamente, esta ley garantiza la implicación de todos, la igualdad de derecho a la palabra y a las aportaciones de cada uno. Michel Henric Coll , a partir de esta ley, elabora dos reglas para aplicar a los equipos humanos, que veremos en las dos siguientes entradas.




 Two rules for a human teams (1)

The "Law of Two Feet" applied to working of human teams.

Harrison Owendeduced that to get the best productivity together with the best satisfaction, teams should respect a law that he named the "law of two feet" which read as follows:
"If you are not learning anything or contributing anything, get up on your two feet and go somewhere else". 
Paradoxically, this law guarantees the implication of everyone, equal rights to speak and contribute.  Based on this law Michel Henric Coll develops two rules that can be applied to human teams, as we shall see in two future posts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada