dilluns, 12 d’octubre del 2015

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 124

Un carter havia de lliurar una carta en una casa que estava rodejada per un mur de metre i mig d'alçada. Només es podia arribar a la cas pel camí d'entrada. però hi havia un gos ferotge lligat amb una corda llarga a un arbre proper, de forma que el gos arribava al camí de pas. Si el carter passava pel camí seria atacat pel gos amb seguretat. Cóm s'ho va fer per salvar-se del gos i lliurar la carta?

Pista: No va utilitzar res per distreure el gos que no fos ell mateix.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 123)
El conductor que estava despert va saltar al cotxe de l'altre, assegurant-se així que el seu cotxe arribaria l'últim i, per tant, ell guanyaria.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 124

Un cartero tenía que entregar una carta en una casa que estaba rodeada por un muro de un metro y medio de altura. Sólo era posible acercarse a la casa por el sendero de entrada. Por desgracia un perro feroz estaba atado con una larga soga a un árbol cercano, de modo que el sendero estaba bien al alcance del perro. si el cartero caminaba por el sendero, sería atacado por el perro con seguridad. ¿Cómo logró librarse del perro y entregar la carta?

Pista: El cartero no usó nada para distraer al perro, salvo a sí mismo.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 123)
El conductor que se precipitó a regresar saltó al coche de su competidor, asegurandose así de que su coche llegara último y él ganara.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 124

A postman had to deliver a letter to a house that was surrounded by a five-foot wall. The house could be approached only by the main path. Unfortunately, a ferocious dog was tied by a long lead to a tree nearby, so that the path was well within the dog's range. if the postman walked up the path, he was sure to be attacked by the dog. How did he outmaneuver the dog and deliver the letter?

Clue: He did not use anything to distract the dog except himself.

Enswer to exercise of previous week (# 123)
The driver who raced back had jumped into his opponent's car, thus ensuring that his car would arrive back last and he would win.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada