dilluns, 8 de juny del 2015

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 114

Un home va comprar una porta que havia d'encaixar en un marc. La porta era massa alta, i per tant li va tallar una part. Va descobrir que era massa petita, i per tant va tallar un altre tros de porta. Aleshores va encaixar perfectament. Per què?

Pista: Els dos talls van reduir l'alçada de la porta

Resposta a l'exercici de la setmana anterior. (nº 113)
L'home va caure en el Mar Mort que està entre Israel i Jordània. L'aigua és tan salada i densa que qualsevol sura amb facilitat.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 114

Un hombre compró una puerta que debía encajar en un marco. La puerta era demasiado alta, y por tanto le cortó una parte. Descubrió  que era demasiado pequeña, así que cortó otro trozo de puerta. Esta vez encajó a la perfección. ¿Por qué?

Pista: Los dos cortes redujeron el tamaño de la puerta.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 113)
El hombre cayó en el Mar Muerto, que está entre Israel y Jordania. El agua es tan salada y densa que cualquiera flota con facilidad.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 114

A man bought a door to fit in a door frame. The door was too large, so he cut off a piece. He found it was too small. So he cut off another piece. This time the door fitted perfectly. How come?

Clue: He had to take two cuts from the door to make it fit. Both cuts were from the length of the door.

Answer to exercise of previous week (# 113)
He fell into the Dead Sea, wich lies between Israel and Jordan. The water of the Dead Sea is so salty and dense that antone in it floats very easily.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada