dilluns, 20 d’abril del 2015

Tècniques de Pensament Lateral (5)


En termes mentals, els mecanismes per canviar models són els errors, accidents o els canvis de percepció tal com ocorren en l'humor. Aquest es mereix un apartat especial. Es probablement la característica més significativa de la ment humana. Ens diu molt de com funciona aquesta. De fet, l'humor només pot ocórrer en un sistema de formació de models tal com el que utilitzem en la percepció.




Técnicas de Pensamiento Lateral (5)

En términos mentales, los mecanismos para cambiar modelos son los errores, accidentes o los cambios de percepción tal como ocurren en el humor. Éste se merece un apartado especial. Es probablemente la característica más significativa de la mente humana. Nos dice mucho de como funciona. De hecho, el humor solo puede ocurrir en un sistema de formación de modelos tal como el que utilizamos en la percepción.




Techniques of Lateral Thinking (5)


In mental terms, the mechanisms to change models are errors, accidents or changes in perception as occurring in the humor. This deserves a special attention. It is probably the most significant characteristic of the human mind. It tells us how much of this. In fact, humor can only happen in a creator system of patterns as we use in the perception.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada