dilluns, 16 de febrer del 2015

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 98

En Jim i en Joe estaven barallant-se. La seva mare els va castigar a estar de peu sobre una mateixa fulla de diari fins que es tranquil·litzessin i estiguessin en pau. La mare els hi va imposar el càstig  de forma que no es poguessin tocar l'un a l'altre. Cóm s'ho va fer?

Pista: Els nens eren normals i tenien 7 i 8 anys d'edat. Van estar sobre la fulla de paper i no es podien tocar ni veure si no es movien del lloc.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 97)
El sr Jones es va casar amb la Susan el 1820. La Susan va morir el 1830. La seva germana Mary es va convertir en vídua quan en Jones es va morir el 1850. Per tant, en Jones es va casar amb la germana de la seva vídua.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 98

Jim y Joe se estaban peleando. Su madre los castigó a estar de pie sobre una misma hoja de diario hasta que se tranquilizaran e hicieran las paces. La madre les impuso el castigo de forma que no se pudieran tocar el uno al otro. ¿Cómo lo hizo?

Pista: Los niños eran normales i tenían 7 y 8 años. Estuvieron sobre la hoja de diario y no se podían tocar ni ver si no se movían de su posición.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 97)
El señor Jones se casó con Susan el 1820. Susan murió en 1830. Su hermana Mary se convirtió en viuda cuando Jones murió en 1850. Por tanto, Jones se casó con la hermana de su viuda.




Weekly exercise of Lateral Thinking #98

Jim and Joe were fighting together. Their mother punished them by making them stand on the same sheet of newspaper until they accepted to be calm and peaceful. The mother imposed this punishment in such a way that they could not touch each other. How could she do it?

Clue: The children were normal and 7 and 8 years old, They stood on the same sheet of newspaper and couldn't touch or see each other without leaving their position.

Answer to exercise of previous week (# 97)
Mr Jones was married with Susan in 1820. Susan died in 1830.  Mary became a widow when Jones died in 1850. So, in 1820 Jones was married with the sister of his widow.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada