dilluns, 17 de març del 2014

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 61

La senyora White estava teixint una peça de punt, mentre el seu marit mirava la televisió. De sobte, va sonar el telèfon. El marit va respondre i es va quedar molest perque s'equivocaven de número. Ella encara es va molestar més. Quina pot ser la raó?

Pista: No s'hauria molestat si no hagués estat fent el que feia, o si no hagués sentit contestar al seu marit.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 60)
Quan l'home va arribar a la cabina, va trobar un colom missatger en una caixa. També hi havia un missatge dient que posés la joia en un saquet penjat del coll de l'ocell i que el deixés anar. D'aquesta manera el segrestador va poder aconseguir el diamant.



Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº61
La señora White estaba haciendo una prenda de punto y su marido estaba mirando la televisión. De repente sonó el teléfono. El marido respondió y se quedó molesto ya que se equivocaban de número. Ella aún se molestó más. ¿Cúal puede ser la razón?

Pista: No se hubiera molestado sinó hubiera estado haciendo aquella tarea o no hubiera oído a su marido responder.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº60)
Cuando el hombre llegó a la cabina, encontró una paloma mensajera en una caja. También había un mensaje diciendo que pusiera el diamante en una bolsita que colgaba del cuello del pájaro y que lo dejara ir. De esta manera la joya le llegó al secuestrador.



Weekly exercise of Lateral Thinking # 61
Mrs White was knitting a garment, while her husband was watching television. Suddenly the phone rang. The husband answered and he was annoyed because it was a wrong number. Mrs White was even more annoyed. What could be the reason for it?

Clue: She would not have been annoyed if she didn't been knitting or heard her husband's reply.

Answer to the exercise of last week (#60)
When the man reached the telephone box, he found a pigeon inside a box. Also there was a message saying that he should put the diamond into a little bag hanging from the neck of the pigeon, and later he should let the bird fly away. In this way the diamond arrived into the kidnapper's hands.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada