dilluns, 11 de novembre del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 43

Un propietari rural presumia que ningú entrava en el seu hort degut a que estava guardat pel seu gos molt ferotge. Cóm s'ho va fer un xicot enginyós per entrar a l'horta i agafar algunes fruites, sense fer-li cap tipus de mal al gos i que aquest no el molestés gens?

Pista: No li va donar menjar però el va distreure d'alguna manera.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 42)
L'home sabia el nom de la ciutat on havia començat el viatge. Per tant, va posar el pal de forma que indiqués aquesta en la direcció d'on venia i totes les altres van ser correctes  per força.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 43

Un propietario rural presumía que nadie entraría en su huerta debido a que estaba vigilada per un perro muy fiero. ¿Cómo se las arregló un astuto chico para entrar y coger algunos frutos sin hacerle ningún daño al perro ni ser molestado por éste?

Pista: No le dió comida pero lo distrajo de alguna manera.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº42)

El hombre sabía el nombre de la ciudad de la que había salido. Puso el poste de acuerdo con esta indicación y por tanto las otras direcciones quedaron correctamente situadas.




Weekly exercise of Lateral Thinking (#43)
A farmer presumed that no one could enter his vegetable garden because it was guarded by his fierce dog. How did a smart boy manage to get into the field and take some fruits, without damaging the dog in any way and not to be bothered by the dog?

Clue: He gave not meal or drugs, but distracted him.

Answer to the previous exercise of last week (#42)
The man knew the name of the city that he left behind. He placed the signpost accordingly, and the other directions were situated correctly

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada