dilluns, 11 de març del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 10

Un home mira més enllà d'una finestra d'un sisè pis s'un edifici d'oficines. De sobte, es deixa portar per un impuls, obre la finestra i salta atravessant-la. De la seva posició al terra en l'exterior de l'edifici no hi ha res que pugui impedir una caiguda. No va utilitzar ni paracaigudes ni va caure sobre cap superfície tova. Tanmateix va aterrar sense patir cap mal. Quina explicació hi podeu trobar?

Pista: qualsevol podria fer el mateix.

Solució a l'exercici anterior: No eren bessons, eres dos de tres trigèmins.


Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 10

Un hombre mira a través de una ventana de un sexto piso de un edificio de oficinas. De repente, se deja llevar por un impulso, abre la ventana y salta a través de ella. Desde su posición al suelo del exterior del edificio no hay nada que pueda impedir una caída. No utilizó ni paracaídas, ni cayó sobre ninguna superficie blanda. Sin embargo aterrizó sin hacerse ningún daño. ¿Qué explicación podeis encontrar?

Pista: cualquiera podría hacer lo mismo.

Solución al ejercicio anterior: No eran mellizos, eran dos de tres trillizos.


Weekly exercise of Lateral Thinking #10

A man looks beyond a sixth-floor window of an office building. Suddenly, carried away by an impulse, opens the window and jumps crossing it. From his position on the floor on the outside of the building there is nothing that can prevent a fall. It did not use parachutes or landed on any soft surface. However landed without suffering any harm. What explanation can be found there?

Clue: anyone could do the same.

 
Answer to previous exercise: They weren't twins, They were two of three triplets.

1 comentari:

  1. Hola Marius,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu blog cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel blog!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina