dilluns, 5 de febrer del 2018

Llibres que recomanaria (1)

Com deia en una de les últimes entrades, de tant en tant, una vegada al mes, m'atreviré a recomanar un llibre o escrit sobre tot el coneixement que, amb la millor intenció, he anat aportant en aquest blog. La intenció és fer-ho cada primera setmana de cada mes. La relació no es fa per ordre d'importància que jo pugui considerar, senzillament és un conjunt d'obres que crec que aporten coneixement i eines per la millora constant de tot tipus d'organitzacions i també de les persones  individualment.

Deming y Goldratt: El Decálogo. Autors: Domenico Lepore y ODED Cohen.

En aquest llibre, Domenico Lepore, reconegut expert en la filosofia de Deming, i Oded Cohen un expert en la Teoria de les Limitacions de Goldratt, aporten una visió de cóm combinar els dos enfocaments, en un procés de 10 passos per millorar radicalment qualsevol organització.

El Llibre es pot trobar en anglès i en espanyol, traduït per Andrés Hurtado i Alejandro Fernández, experts en Teoria de les Limitacions (TOC), a Colombia, i que també han traduït altres llibres de TOC. Aquesta versió està publicada per Ediciones Piensalo.

Des de RLC-Calvet, s'està intentant valorar la possibilitat de traduir-lo al català, encara que el projecte està en la primera fase de valoració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada