dilluns, 18 d’abril del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 148

Un conductor imprudent va provocar un accident. Per sort, tant ell com el conductor de l'altre cotxe portaven el cinturó de seguretat i no van patir ferides. Però un passatger de l'altre cotxe, que no portava cinturó, va perdre les dues cames. Quan es va jutjar el cas, el conductor imprudent només va ser condemnat a pagar una petita multa. Per què va ser tan benevolent el jutge?

Pista: El cotxe del conductor imprudent era blanc, l'altre cotxe era negre.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 147)
Durant la guerra se'n van adonar que els trets sense parar dels canons provocaven un augment de les pluges. Així van saber que disparant els contra els núvols  es podia fer que aquests alliberessin el seu vapor d'aigua en forma de pluja.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 148

Un conductor imprudente provocó un accidente. Por suerte, tanto el como el conductor del otro coche llevaban el cinturón de seguridad puesto y no sufrieron heridas. Pero un pasajero del otro coche, que no llevaba cinturón perdió las dos piernas. Cuando se juzgó el caso, el conductor imprudente solo fue condenado a pagar una pequeña multa. ¿Por qué fue tan benévolo el juez?

Pista: El coche del conductor imprudente era blanco, el otro coche era negro.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 147)
Durante la guerra se dieron cuenta que los disparos incesantes de los cañones provocaban un aumento de las lluvias. Así entendieron que haciendo disparos hacia las nubes, podían hacerlas liberar su vapor de agua en forma de lluvia.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 148

A careless driver caused an accident. Fortunately, both he and the driver of the other car were wearing seat belts and were uninjured. However, a passenger in the other car (who was not wearing a seat belt) lost both his legs as a result. When the case came to court the careless driver escaped with a small fine. Whjy was the judge so lenient?

Clue: The driver's car was white. The other car was black.

Answer to exercise of previous week (# 147)
During the American Civil War it was noticed that the continued firing of cannons caused an increase in rainfall. From this it was learned that firing guns into clouds could cause them to release their water vapor in the form of rain.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada