dilluns, 4 d’abril del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 146

A un investigador d'història li van presentar un document que, se suposava, era una llei autèntica de mitjans del segle XVIII firmada pel Rei d'Anglaterra. Cóm va saber immediatament que es tractava d'una falsificació?

Pista: La data del document li va indicar que era una falsificació. La data era un dia del 1752 que semblava normal. L'expert sabia que no podia haver-se imprès ni firmat en aquella data en especial.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 145)
El rei Alfons XIII era totalment sord. la funció de l'home era dir-li al rei que tocaven l'himne del seu país, perquè es posés en posició de respecte.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 146

A un investigador en historia le presentaron un documento que, según se suponía, era una auténtica ley de mediados del siglo XVIII firmada por el Rey de Inglaterra. ¿Cómo supo de inmediato que se trataba de una falsificación?

Pista: La fecha del documento indicó al experto que era una falsificación. la fecha era un día de 1752, que parecía normal. El experto sabía que el documento no podía haber sido impreso ni firmado en esta fecha en especial.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 145)
El rei Alfonso XIII era sordo como una tapia. La función del hombre era decirle al rey que tocaban el himno de su país, para que se pusiese en posición de respeto.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 146

A historical researcher was presented with a document purported to be an authentic mid-eighteenth-century bill signed by the King of England. How did he know at once that it was a forgery?

Clue: The date on the document indicated to the expert that it was a forgery. The date was a day in 1752, which would appear normal. The expert knew that the document could not have been printed or signed on that particular date.

Answer to exercise of previous week (# 145)
King Alfonso XIII of Spain was completely tone deaf. The man's function was to tell the king when the national anthem was being played, so that he could stand up.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada