dilluns, 18 de maig del 2015

Tècniques de Pensament Lateral (10)


En el diccionari trobarem com definició de Pensament Lateral la següent: 
El pensament lateral és la forma en que la ment intenta resoldre  problemes per mètodes aparentment il·lògics o poc ortodoxos.

El pensament lateral és tant una actitud intel·lectual, com també un nombre de mètodes definits. Això implica l'apreciació que qualsevol manera de mirar les coses és només una entre totes les possibles.

El pensament lateral es pot definir precisament com un mecanisme de canvi de models dins d'un sistema formador de models. De fet en termes clars el podríem descriure com la capacitat de mirar les coses de maneres diferents.




Técnicas de Pensamiento Lateral (10)

En el diccionario encontraremos como definición de Pensamiento Lateral la siguiente:
El pensamiento lateral es la forma en que la mente intenta resolver problemas por métodos aparentemente ilógicos o poco ortodoxos.
 
El pensamiento lateral es tanto una actitud intelectual como también un número de métodos definidos. Esto implica la apreciación de que cualquier manera de mirar las cosas es solo una de todas las posibles.

El pensamiento lateral se puede definir precisamente como un mecanismo de cambio de modelos dentro de un sistema formador de modelos. De hecho, en terminos claros, lo podríamos describir como la capacidad de mirar las cosas de maneras diferentes.




Techniques of Lateral Thinking (10)


In the dictionary we find Lateral Thinking defined as follows: 
Lateral thinking is the way that the mind tries to solve problems by seemingly illogical or unorthodox methods.
 
Lateral thinking is an attitude as much intellectual as well as a number of defined methods. This implies an appreciation that any way to look at things is just one of all possibilities. 

Lateral thinking can be defined precisely as a mechanism for change models within a system of creating models. In fact, in no uncertain terms we could describe lateral thinking as the ability to look at things in different ways.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada