dilluns, 18 de maig del 2015

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 111

Quan un corredor va arribar al final d'una llarga i esgotadora marató, va seguir corrent, deixant estorats als oficials que la vigilaven. Quina raó pot haver?

Pista: Sabia que havia arribat, però tenia un bon motiu per seguir corrent.

Resposta al exercici de la setmana anterior (nº 110)
En aquest cas real, la dona havia estat presa com hostatge per un lladre després de fer un robatori. La policia la va tractar d'alliberar però van haver molts trets. Encara que la bala que la va matar era d'un policia, el jurat va condemnar al lladre també per assassinat.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 111

Cuando un corredor llegó al final de una larga y agotadora maratón, siguió corriendo ante la atónita mirada de los oficiales que la vigilaban. ¿Qué razón puede haber?

Pista: Sabía que había llegado, pero tenía una buena razón para seguir corriendo.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 110)
En este caso real, la mujer había sido tomada como rehén por un ladrón después de cometer un robo. La policía trató de liberarla pero hubo mucho fuego cruzado. Aunque la bala que la mató fue de un policía, el jurado condenó al ladrón también como culpable de asesinato.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 111

When a runner reached the end of a long, guelling marathon, officials were amazed to see him continue to run.  How could the reason be?

Clue:
He knew that he had reached the end of the race, but he kept on running because he had a good reason to run.

Answer to exercise of previous week (#110)
In this true case, a robber had taken a woman as a hostage after his robbery. When the police tried to free her there was shoot-out. the hostage was found to have been shot by a police bullet. The court decided that the robber had been guilty of her murder

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada