dilluns, 25 de maig del 2015

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 112

Durant un viatge de Brasil a Londres, el pilot de l'avió va dir a tots els passatgers que s'aixequessin dels seients i anessin al fons de l'avió. Per què ho va dir?

Pista: Hi havia una emergència i els passatgers estaven en perill. No tenia res a veure en com estava volant l'avió ni amb la distribució de pes.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 111)
A l'home l'havien tret de la presó, aquell dia,  per que participés en la marató. Després de completar la carrera va seguir corrent per escapar de la presó (autèntic)




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 112

Durante un viaje desde Brasil a Londres, el piloto del avión dijo a todos los pasajeros que se levantaran de los asientos y fueran al fondo del avión. ¿Por qué lo dijo?

Pista: Había una emergencia y los pasajeros estaban en peligro. No tenía nada que ver con como estaba volando el avión ni con la distribución de peso.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 111)
Al hombre lo habían sacado de la prisión, aquel día, para correr la maratón. Después de completar la carrera siguió corriendo para evitar volver a la prisión. (auténtico)




Weekly exercise of Lateral Thinking # 112

During a flight from Brazil to London, the pilot of jet told all the passengers to get out of their seats and to stand at the back of the plane. Why did he do this?

Clue: There was an emergency and passenger were in danger. It had nothing to do with how the plane was flying or weight distribution.

Answer to exercise of previous week (# 111)
The man had been let out of prison for the day in order to enter the marathon. After completing the race, he kept on running to avoid returning to prison. (true)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada