dilluns, 10 de novembre del 2014

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº87

Un home volia construir un edifici important. Va rebre moltes propostes de diferents constructors. Cada un va presentar els seus antecedents i va manifestar que era el millor. Tots van presentar el mateix valor total del pressupost. Cóm s'ho va fer per escollir entre ells?

Pista: L'home no tenia experiència ni coneixements de construcció. Volia un constructor confiable en relació a la qualitat i reputació. Es va ajudar en la informació dels que es van presentar.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 86)
L'Antònia va tallar la comunicació mentre parlava. Després va dir que la comunicació s'havia tallat.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 87
Un hombre quería construir un edificio importante. Recibió muchas propuestas de diferentes constructores. Cada uno presentó sus antecedentes y manifestó que era el mejor. Todos presentaron el mismo valor total del presupuesto. ¿Cómo se las arregló para escoger entre ellos?

Pista: El hombre no tenía experiencia ni conocimientos de construcción. Quería un constructor confiable en cuanto a calidad y reputación. Se ayudó de la información de los que se presentaron.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 86)
Antonia cortó la comunicación mientras hablaba. Después dijo que la comunicación se había cortado.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 87
A man wanted to build animportant building. He received a lotof proposals from different constructors. Each one presented his background and claimed  to be the best. all offers were for the same amount. How did he choose between them?

Clue: He had neither experience nor knowledge of construction. He wanted a reliable builder in terms of quality and reputation. He based his opinion on information received from the constructors themselves.

Answer to exercise of previous week (# 86)
Antonia cut the call while she was speaking. Later she said that the comunication had been interrupted.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada