dilluns, 6 de maig del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 18

Durant la guerra freda, un cotxe americà va guanyar una cursa fàcilment a un cotxe rus. Cóm s'ho van fer els periodistes rusos per desvirtuar la noticia fent veure que havia guanyat el rus, però sense dir mentides?

Pista: Els diaris no van dir la quantitat de cotxes que van participar en la cursa

Resposta a l'exercici anterior (nº 17): La pilota havia caigut en un petit estany, i per la nit l'aigua s'havia glaçat. La pilota estava atrapada en el gel.


Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 18
Durante la guerra fría, un coche de carreras americano ganó fácilmente una carrera a un coche ruso. ¿Como se las ingeniaron los periodistas rusos para desvirtuar la noticia, haciendo creer que había ganado el ruso, pero sin mentir?

Pista: Los diarios no dijeron cuantos coches participaron en la carrera.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº17): La pelota había caído en un pequeño estanque de aguaa. Ésta se había helado por la noche. la pelota estaba atrapada en el hielo.


Weekly exercise of Lateral Thinking #18
During the Cold War, an American car easilybeat a in a Russian car in a race. How did the Russian journalists managed to give the news, so that it was understood that the Russian car had won without telling lies?
 

Clue: The newspapers did not say how many cars were involved in the race

Answer to the previous exercise (No. 17): The ball had fallen into a pond, and at night the water had frozen. The ball was caught in the ice.



1 comentari: