dilluns, 4 de febrer del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 5

Un dia, dues germanes van decidir netejat el vell cobert del seu jardí. Quan van acabar, una tenia la cara bruta i l'altra neta. La germana amb la cara neta se la va rentar, mentre que la de la cara bruta no ho va fer. Quina és la raó?

Pista: No es van dir res

Solució de l'exercici anterior: El prat no era pla i tenia un montícul al mig. Estan disposades en forma de priràmide triangular equilàtera.


Ejercicio de pensamiento lateral nº5
Un día, dos hermanas decidieron limpiar el viejo cobertizo de su jardín. Cuando acabaron, una tenía la cara sucia y la otra la tenía limpia. La que la tenía limpia se la lavó y la otra no. ¿Cual es la razón?

Pista: No hablaron entre ellas.

Solución al ejercicio anterior: El prado no era llano y tenía un montículo en el centro. Estaban dispuestas en forma de pirámide triangular equilátera.


Exercise of Lateral Thinking #5
One day, two sisters decided to clean up the old shed of garden. When they had finished, one of them had her face dirty and the other had her face clean. The one with the clean face had washed it, and the other didn't. Which could be the reason?

Clue: They didn't spoke between them.

Answer to previous exercise: The land wasn't plain. There is a little elevation in the middle. They are loaded forming a equilateral triangular pyramid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada