dilluns, 11 de febrer del 2013

Execici setmanal de Pensament Lateral nº6

Un camió queda bloquejat sota un pont. No pot avançar ni retrocedir sense tenir danys importants a la teulada. Una nena que passa per allà, li dona una solució al conductor que no sap què fer. Quina pot ser?

Pista: La càrrega del camió no té cap efecte en la solució.

Solució a l'exercici anterior: No tenien mirall. Per tant, cada una es mirava a l'altra. La que tenia la cara neta al veure a la germana amb la cara bruta, es va pensar que ella també la tenia. A l'altra li va passar el contrari.


Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº6
Un camión queda aprisionado debajo de un puente. No puede avanzar ni retroceder sin dañar seriamente su techo.Una niña que pasa por allí, le da una solución al conductor que no sabe qué hacer. ¿Cuál puede ser?

Pista: La carga del camión no tiene efecto en la solución.

Solución del ejercicio anterior: No tenían espejo, por tanto cada una miró a la otra. La que tenía la cara límpia pensó al ver a su hermana que también ella la tenía sucia. A la otra le pasó justo al contrario.


Weekly exercise of Lateral Thinking  #6
A truck remains stuck under a bridge. Can't move forward or backward without damaging its roof. A little girl that was going by, gives a solution to the driver, who doesn't know what to do. What can be it?

Clue: The load has no effect on the solution.

Answer to previous exercise: They did not have a mirror, therefore each one saw her sister's face. The girl with the clean face saw that her sister was dirty and thought that she was also. The other girl thought exactly  the contrary.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada