dilluns, 27 de juny del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 158

Durant els primers dies de la conquesta d'Amèrica Central i del Sud, els soldats espanyols sovint havien de viatjar grans distàncies, a través d'un terreny estrany i que no figurava en els mapes. A vegades viatjaven de nit. Van desenvolupar un mètode excel·lent  per assegurar-se de trobar sempre el camí de tornada al punt de partida. Cóm ho podien fer?

Pista:No marcaven el camí de cap manera, anaven i tornaven a cavall. Alguns anaven muntats en sementals però no tots.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 157)
El lloc era el Pol Nord. El punt està marcat sobre la capa de gel que cobreix el mar Àrtic. El gel es desplaza i de tant en tant cal ajustar el punt. Quan va tornar va llegir que el punt que marcava el Nord s'havia resituat.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 158

Durante los primeros días de la conquista de Américo Central y del Sur, los soldados españoles a menudo tenían que viajar grandes distancias a través de un terreno extraño que no figuraba en los mapas. A veces viajaban de noche. Desarrollaron un método excelente para asegurarse de encontrar siempre el camio de regreso al punto de partida. ¿Cómo lo hacíam?

Pista: No marcaban el camino de ninguna manera, iban i volvían  a caballo. Algunos montaban en sementales, pero no todos.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 157)
El lugar era el Polo Norte. El punto está marcado sobre la capa de hielo que cubre el Mar Ártico. El hielo deriva, y de vez en cuando hay que ajustar el punto.  Cuando regresó, leyó que el punto que marcaba el Norte se había resituado.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 158

During the early days of their conquests of Central and South America, Spanish soldiers often had to travel long distances through strange, uncharted country. Sometimes they travelled at night. The developed an excellent method of ensuring that they could always find their way back to their base. How could it be?

Clue: They did not mark the path in a particular way, they rode out androde back. Some of them rode stallions, but certainly not all of them did.

Answer to exercise of previous week (# 157)
The place was the North Pole. The point is marked on the ice pack over the Arctic Sea. The ice pack drifts, and from time to time the point has to be adjusted, When he turned, the man read that the point marking the North was being relocated.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada