dilluns, 13 de juny del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 156

Segons sap tothom , el sol s'enlaira cada dia per l'est i es pon per l'oest. Un dia, un home va veure el sol enlairar-se per l'oest. Cóm va poder ser?

Pista: Estava en el planeta terra, no en un coet espacial, ni en el pol nord o el pol sud. Al mirar a l'oest primer va veure pondre's el sol, després, un moment més tard, el va veure tornar a enlairar-se lentament.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 155)
Era el primer recent nascut a l'Antàrtida, i per això l'única persona coneguda com "La primera nascuda en un continent".




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 156

Según sabe todo el mundo, el sol se alza cada día al este y se pone en el oeste. Un día, un hombre vio el sol alzándosepor el oeste. ¿Cómo pudo ser?

Pista: Estaba en el planeta Tierra, no en un cohete espacial, ni en el polo norte ni en el polo sur. Al mirar al oeste, el hombre primero vio ponerse el sol, después, un momento más tarde, lo vio volver a alzarse lentamente.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 155)
Era el primer recién nacido en la Antártida, y por esto la única persona conocida como "La primera nacida en un continente".




Weekly exercise of Lateral Thinking # 156

As we all know, the sun rises every day in the east and sets in the west. One day, a man saw the sun rise in the west. How could It be?

Clue:He was on the planet Earth, not in a space rocket, or at the North or South Pole. Looking west, the man first saw the sun set, then, a little later he saw it slowly rise again.

Answer to exercise of previous week (# 155)
He was the first child born in Antartica, and therefore the only person who is known to be the "first born on a continent".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada