dilluns, 13 de juliol del 2015

Ensenyar a pensar (i 5)

L'estudiant es deia Niels Bohr, un físic danés, Premi Nobel en Física el 1922, més conegut per ser el primer en proposar el model de l'àtom amb protons i neutrons, i els electrons girant al seu voltant..
Va ser fonamentalment un investigador innovador en la teoria quàntica. A part de les respostes i caràcter curiós de l'anècdota, el punt essencial d'aquesta història és que l'HAVIEN ENSENYAT A PENSAR! És una història totalment verídica.
La solució a un problema mai és una sola. Hem d'aprendre a cercar la millor manera de resoldre'l, i animar-nos a veure les coses des de diferents punts de vista, i aprendre que un més un ... no sempre és dos!

Tornarem amb noves entrades a primers de setembre. Bones vacasnces!




Enseñar a pensar (y 5)

El estudiante se llamaba Niels Bohr, un físico danés, Premio Nobel de Física en 1922, más conocido por ser el primero en proponer el modelo de átomo con protones y neutrones, y con electrones girando a su alrededor.
Fue fundamentalmente un investigador innovador en la teoría cuántica. A parte de las respuestas y el carácter curioso de la anécdota, el punto esencial de esta historia es que le HABÍAN ENSEÑADO A PENSAR! Es una historia absolutamente verídica.
La solución a un problema nunca es una sola. Hemos de aprender a buscar la mejor manera de resolverlo, y animarnos a ver las cosas desde diferentes puntos de vista y aprender que uno más uno ... no siempre son dos!

Volveremos con nuevas entradas a primeros de setiembre. ¡Buenas vacaciones!




Teaching to think (and 5)

The student was called Niels Bohr, a Danish Physicist, Nobel Prize for Physics in 1922, best known as the first to propose the model of the atom  with protons and neutrons, and the electrons revolving around them.
he was primarily an innovative investigator of quantum theory. Regardless of the answer and curious character of the anecdote, THEY HAD TAUGHT HIM TO THINK! This is an absolutely true story.
There is never only one solution to a problem. We should learn to search for the best way to solve a problem, and try to see things from many points of view, and learn than one plus one ... is not always two!

We come back with new posts on September. Good hholidays!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada