dilluns, 26 d’agost del 2013

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 32

Una alumna és enviada des de l'escola al centre de la ciutat per recollir una mostra d'aire i analitzar el nivell de contaminació. li donen un pot amb tap amb rosca i hermètic. La nena se'n adona que el pot té aire de l'escola. Cóm s'ho fa per recollir una mostra completa de l'aire del centre de la ciutat?

Pista: No va utilitzar cap màquina. Va tenir una idea molt simple.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior: (#31). L'home era sord però no mut. Per tant, va dir "voldria comprar una serra".



Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 32
Una alumna es enviada desde la escuela al centro de la ciudad para recoger una muestra de aire y analizar el nivel de contaminación. Le dan un frasco con tapón de rosca y hermético. La niña se da cuenta que el frasco contiene aire de la escuela.. ¿Cómo se las apaña para recoger una muestra completa del aire del centro de la ciudad?

Pista: No utilizó ninguna máquina. Tuvo una idea muy simple.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (#31). El hombre era sordo pero no mudo. Por tanto, dijo"Querría comprar una sierra"



Weekly exercise of Lateral Thinking # 32
A schoolgirl is sent from school to the town center to collect a sample of air to analyze the pollution level. She is provided with a flask with a hermeticly and screwed cap. The girl realizes the flask contains air from school. How can she manage to collect a complete sample of air from town center?

Clu: She had a very simple idea.

Answer to previous exercise # 31: The man was deaf but no dumb. Therefore, he said to the sales person:" I would like to buy a saw"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada