dilluns, 21 de maig del 2018

Enfocament en Valors Intangibles (i 4)

En el comentari anterior exposava que podem construir unes unitats de valor integral que combinen els resultats tangibles del compte de guanys i pèrdues amb els resultats intangibles que nosaltres mateixos escollim en l'àmbit de la nostra empresa:

Aquests Resultats Integrals:

Serveixen per comparatives internes. Podem comparar diferents períodes temporals i veure com estem millorant o empitjorant.

Són indicatius de les àrees a millorar. Si l'index trobat ha baixat respecte a períodes anteriors, ens pot indicar clarament on ens hem d'esforçar en millorar.

No serveixen per comparacions externes. No hem de comparar-nos amb altres empreses encara que siguin del mateix sector. En cada cas, es defineixen uns valors determinats i per tant, no són comparables.

Podrien servir pes estudis grupals o col·lectius. Encara que no serveixen per fer comparacions amb altres empreses o organitzacions, si que poden servir com un índex per fer estudis grupals o col·lectius enfocats a aprofitar sinergies, i avenços dels altres per formar grups o "clusters" més potents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada