dilluns, 25 de juliol del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 162

Una nit una dona va tornar a casa seva i va encendre la llum de la sala. Es va quedar horroritzada al veure les restes del seu marit exteses pel terra. El seu marit s'havia suïcidat. Deixant de banda la situació d'aquella nit, es va fer una tassa de cafè i es va dedicar amb tranquil·litat a les seves tasques de cada nit sense trucar a ningú per demanar ajut. Per què no ho va fer?

Pista: No tenia motius per trucar a ningú. Encara que es va horroritzar en aquell moment, no es va sorprendre perquè ja sabia que el seu marit havia mort.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 161)
Es tractava d'un pilot de jet de la Força Aeria. que havia hagut d'ejectar-se després d'una topada a l'aire. Això el va llençar fora amb una acceleració enorme, de més de 100 g, que li va comprimir les vèrtebres, fent-lo una polzada més baix. Després del tractament mèdic i repós, va recobrar l'alçada normal.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 162


Una noche una mujer volvió a su casa y encendió la luz de la sala. Se quedó horrorizada al ver los restos de su marido esparcidos por el suelo. Su marido se había suicidado. Pasando por alto la situación de aquella noche, se hizo un café y se dedico con calma a sus tareas de cada noche sin llamar a nadie para pedir ayuda. ¿Por qué no lo hizo?

Pista: No tenía motivos para llamar a nadie. Aunque se horrorizó en aquel momento, no se sorprendió porque ya sabía que su marido estaba muerto.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior (nº 161)
Se trataba de un piloto de jet de la Fuerza Aérea qque había tenido que eyectarse después de un choque en el aire. Esto lo lanzó fuera con una aceleración enorme, de más de 100 g, que le comprimió las vértebras, haciendolo una pulgada más bajo. Después del tratamiento médico y reposo, recobró su altura normal.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 162

A woman came home one evening and switched on the light in her living room. She was horrified to see the remains of her husband lying on the floor. He had committed suicide. Ignoring the situation, the woman had a cup of coffee and went calmly about her housework, and did not phone for medical assistance or the police. Why not?

Clue: She had no reason to call any authorities. The woman was horrified to see her husband's remains on the floor, but not at all surprised that he was dead.

Answer to exercise of previous week (# 161)
He was an Air Force jet pilot who had to eject after a mid-air collision. The ejector seat threw him out with an enormous acceleration of over one hundred G. This acceleration compressed the vertebrae in his back making him an inch shorter. After medical treatment and rest, he recovered to his normal height.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada