dilluns, 18 de gener del 2016

Exercici setmanal de Pensament Lateral nº 135

La Berta, una noia que estudiava a la Universitat, tenia la desgràcia de tenir una companya d'habitació mandrosa, egoista  i xafardera. La Berta estava enutjada per que mentre ella estava a classe, la seva companya li revisava la seva taula i llegia el seu correu personal. Cóm va superar la Berta el problema?

 Pista: La Berta va amagar les cartes en l'habitació que compartien, en un amagatall inesperat. La seva companya era una mala estudiant.

Resposta a l'exercici de la setmana anterior (nº 134)
El cap de l'home havia quedat encaixat en una barana de barrots. Un bomber li va engreixar el cap per poder-lo alliberar.




Ejercicio semanal de Pensamiento Lateral nº 135

Berta, una joven que estudiaba en la Universidad, tenía la desgracia de tener una compañera de habitación perezosa, egoísta y entrometida. Berta estaba molesta porque mientras ella estaba en clase, su compañera la revisaba su mesa y leía su correo personal. ¿Cómo superó Berta el problema?

Pista: Berta escondió sus cartas en la habitación que compartían, en un escondrijo inesperado. Su compañera era una mala estudiante.

Respuesta al ejercicio de la semana anterior. (nº 134)
La cabeza del hombre había quedado atrapada en una baranda de barrotes. Un bombero le engrasó la cabeza para poderlo liberar.




Weekly exercise of Lateral Thinking # 135

Berta, a young woman studying at college, was unfortunate to have a roommate who was lazy, selfish, and inquisitive. Berta was annoyed because, while she was at lectures, her roommate would look through Berta's desk and read Berta's personal mail. How did Berta overcome this problem?

Clue: Berta hid her letters in the shared room, but in an unexpected place. The roommate was a very poor student.

Answer to exercise of previous week (# 134)
The man's head had been stuck in a railing. A fireman rubbed grease on the captive's head to help free him.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada