A partir d'una idea de canvi, i tenint en compte les possibles ramificacions negatives i la forma d'evitar-les o minimitzar-les, a l'hora d'actuar convé definir i detallar un pla d'acció on estiguin previstos els possibles obstacles o impediments que puguin sorgir en cada moment.
En la mesura que siguem capaços d'identificar-los, ordenar-los en el temps i prevenir-los en detall dins de la lògica de relacions causa-efecte, mésvaluós serà el pla d'acció o planificació de les nostres accions. Estarem menys exposats a imprevistos o situacions que anomenem col·loquialment com casos que segueixen la llei de Murphy.
Aquestes consideracions les aplicaré a les dues idees exposades en el comentari número 22 d'aquesta sèrie.
La primera era:
D’igual forma com desenvolupen les Iniciatives Legislatives Populars, es podrien crear candidatures de persones proposades per grups de ciutadans, perquè actuessin com representants polítics, i si obtinguessin representació parlamentària rebrien de l’Estat els diners pactats per poder-se dedicar un màxim de dues legislatures sense perdre poder adquisitiu així, com la mateixa quantitat addicional per cobrir càrrecs tècnics d’organització i funcionament estructural en el mateix període legislatiu.
La segona:
L’Estat mantindrà la disponibilitat i el funcionament de la xarxa de distribució general energia, alhora que promourà els plans de desenvolupament i d’inversió empresarials per posar a l’abast dels ciutadans, dispositius que permetin generar i compartir energia de forma autònoma
En el proper comentari número 26 veurem el pla per la primera proposta, i en el número 27 proposarem el pla per la segona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada